torsdag den 26. juli 2012

Universitetet, Grillaften og Tezuka museum

Hej igen alle sammen. Siden sidst er der faktisk sket en del spændende ting, og der er heldigvis billeder af det meste. Vi taler meget om, at det kunne være sjovt at være i stand til at bevare mere end billeder. Lyde og bevægelser er selvfølgelig en mulighed, men også dufte kunne være interessant at tage med hjem - eller lægge online.
I mandags var vi så heldige at besøge Osaka Universitet og både møde en masse søde danskstuderende japanere (!) og have en hyggelig og spændende samtale med en af underviserne. Cecilie fik fyret alle sinde kloge spørgsmål af og Felix kunne heller ikke holde kæft.
Tirsdag shoppede vi en masse...måske gaver...hvem ved. Det er fedt at bruge penge. Igår var det onsdag, og her havde vi en hyggelig dag i selskab med Trine. Vi sludrede, udforskede vores snuskede kvarter og til sidst havde vi grillaften sammen med alle de søde folk fra vores hostel. De er så gode ved os.
Idag har vi fået ordnet vores togpas som vi skal igang med at bruge på mandag. Vi havde dummet os gevaldigt med nogle datoer og kunne faktisk kun håbe på at de ville være søde mod os, så vi ikke bare havde spildt de 8000 kr. det kostede (!) Men de var heldigvis venlige som altid, og snart begynder vores mere rejsende del af rejsen.
Ellers er dagen idag gået med at besøge det spændende Tezuka museum lidt uden for byen. Osamu Tezuka var, hvis nogen ikke ved det, "The God of Manga" og kan bedst sammenlignes med vestens Walt Disney og Carl Barks til sammen. Intet mindre. Ja, han er faktisk mere en "manga-gud" end en "manga-konge" i japanernes øjne. Spændende sted hvor man heldigvis godt måtte tage billeder.

TRYK her for at se billederne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar